Lees hier

Over KZ de Regenboog

Wat ik doe

KRAAMZORGPARTNERS

Kraamzorg de Regenboog heeft een samenwerkingsverband met KraamzorgPartners. Hierdoor zijn al onze gezinnen gegarandeerd van zorg. Wij bundelen samen onze krachten en werken samen op het gebied van kwaliteit in dienstverlening, certificering en scholingen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen of de website bezoeken.

www.kraamzorgpartners.nl

OVER MIJ

Ik ben Iris Dol, geboren in 1993 en woon samen met mijn partner en onze 2 dochters (2018 & 2020) in Ursem.

In juni 2015 heb ik mijn diploma gehaald als kraamverzorgende. Ik heb de opleiding gevolgd aan het Kraamcollege op het Horizon College in Alkmaar. Sindsdien werk ik als een kraamverzorgende. Na de afronding van mijn opleiding heb ik eerst gewerkt voor een grote organisatie. Daarna besloot ik voor mijzelf te beginnen en ben ik aan de slag gegaan met Kraamzorg De Regenboog.

Scholing en certificaten:

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Ook ben ik in het bezit van de volgende certificaten: EHBO en reanimatie bij baby’s, kinderen en volwassene, borstvoeding, vroeg signalering en meldcode. Ik houd mijn kennis up-to-date door het bijwonen van verschillende scholingen.

Foto's