Gezinnen

Wat zeggen gezinnen over Kraamzorg de Regenboog 

Als je de eerste keer zwanger bent komt er zoveel op je af. Aan vriendinnen vroeg ik;” Kraamzorg? Help!” Via een particuliere organisatie kwam ik de website van Iris tegen. Na een kennismakingsgesprek hadden mijn vriend en ik meteen een fijn en veilig gevoel bij Iris. Mijn zwangerschap verliep goed en Iris was echt een cadeautje, na mijn bevalling in het ziekenhuis. Ze verwende ons enorm. Ik kon mijn zorgen echt even los laten. Alle vragen die op je af komen bij een eerste kindje kon ik aan haar stellen. Heel fijn. Naast veel liefde voor onze dochter hadden we ook een heerlijke gezellige tijd. 
Het was voor ons dan ook geen moeilijke keuze om Iris nog een keer te vragen voor ons tweede kindje. Gelukkig was dit mogelijk en had ze geen ander gezin. In de aanloop naar de bevalling hield Iris goed contact met ons. Tijdens de eerste weeën hielden we Iris op de hoogte dat het was begonnen. Toen het serieus werd was Iris er super snel en kon het “feestje” gaan beginnen.  We hadden Iris een tijdje niet gezien maar het voelde alsof ze er gisteren nog was. Een goed begin van de kraamweek. Iris vroeg telkens aan ons:” Kan ik nog iets voor jullie doen?” “Hebben jullie vragen?”. Heel prettig als iemand met je mee denkt. Zeker als er nog een klein hummeltje rondloopt. 
Voor een ieder ander die op zoek is naar kraamzorg. Wij zouden Iris aanraden. Jullie zullen er zeker geen spijt van hebben. Wij kijken met veel bewondering naar Iris en voor het mooie werk wat ze doet. Dankjewel lieve Iris. 


❤️
 

Iris is een geweldige meid! We hebben onze kraamweek als erg prettig ervaren. Iris hield ons goed in de gaten en keek naar onze behoeftes. Onze dochter had in het vruchtwater gepoept en was de eerste dagen misselijk. We dachten dat daardoor de borstvoeding moeizaam op gang kwam. Iris merkte op dat haar tongriem erg kort was. Ze ondernam meteen actie door de verloskundige te bellen. "Ja, anders ga ik zelf niet met een lekker gevoel naar huis". Iris denkt met het hele gezin mee. Ik ben zelf iemand die graag zelf de touwtjes in handen houd. Bij Iris vertrouwde ik erop dat het goed zat. Heel prettig om zo snel bij iemand je vertrouwen te geven. Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad en zijn allemaal erg verwend door Iris. Elke dag een feestje van het fruithapje. "Ja, zo eet je toch veel lekkerder je fruit" was dan haar antwoord. Lieve Iris je bent echt een topper! We hebben van je hulp genoten. Ontzettend bedankt! Mocht het ons gegund zijn nog een klein wondertje op de wereld te zetten dan vragen we jou zeker weer.

Liefs Tom, Mieke en Kate , mei 2019

Tom, Mieke en Kate

Mei 2019

Iris heeft ons zeer goed bijgestaan tijdens de kraamweek, maar ook ervoor. Goede informatie hebben we gehad en ze heeft ons zeker in de watten gelegd. Ze was betrokken bij de zwangerschap en heeft goede adviezen gegeven. We geven een 9, omdat er altijd ruimte moet zijn om jezelf te verbeteren. Voor ons was het perfect, maar je moet op jezelf kritisch blijven ;)

Chris, Layla, Jaylinn en Boaz

mei 2019

Lieve Iris,

Wat hebben we een fijne en relaxte kraamweek gehad door/met jou! Tijdens de bevalling heb je ons en de verloskundige goed geholpen en nadat wij toch  naar het ziekenhuis moesten heb je ons hele huis spik en span achtergelaten zodat we de volgende dag in een schoon huis en bed thuiskwamen. Tijdens de kraamweek heb je ons verwend met ontbijtjes op bed, vrolijke fruitsalades en warm eten als we dat wilden.

We hebben veel van je geleerd en dat is precies wat we wilden, hoe doe je de baby in bad, hoe werkt de draagdoek, begeleiding bij de borstvoeding enz. Daarnaast zorgde je ervoor dat we voldoende rust namen en niet te snel gingen.

Je bent lekker nuchter, eerlijk en recht voor zijn raap waar nodig, heerlijk! Daarnaast was het gewoon gezellig, we hebben veel leuke gesprekken gehad en samen gelachen. Je bent erg betrokken en stond altijd voor ons klaar, zelf tijdens de zwangerschap, buiten werkuren en ná de kraamweek. 

Iris, ontzettend bedankt voor je goede zorgen voor ons en Fem, we hebben een heerlijke kraamweel gehad en gaan het nu vol zelfvertrouwen zelf doen!

Liefs, Tijmen, Jette en Fem

Tijmen, Jette en Fem

Februari 2019

Nadat wij vanuit het ziekenhuis op zondagavond thuis kwamen, kwam Iris gelijk bij ons thuis om ons te helpen met opstarten. Dit vonden wij super fijn want met een eerste kindje is het toch wel even wennen thuis!

Tijdens de eerste dagen had onze dochter wat moeite met drinken, maar Iris heeft ons hier heel goed mee geholpen. Ze staat altijd open voor vragen en ook in de avond mag je haar altijd appen als er vragen of problemen zijn. 

Wij hebben de hulp van Iris als zeer prettig ervaren en gaan de overheerlijke fruitcreaties zeker missen. 

 

Bedankt voor je goede zorgen. 

Liefs, Rob, Jessica en Quinn

Rob, Jessica en Quinn

Maart 2018

Wij zijn 28-1-18 bevallen van ons eerste kindje... En daar kwam de dag na de bevalling Iris in het ziekenhuis om alvast even kennis te maken met onze kleine Faith en kijken hoe het met Mama was.. Zo ontzettend betrokken.. We kregen tips en wat handvaten van Iris voor onze eerste nacht thuis met zijn drietjes.. En wat vonden we dat spannend.. De eerste nacht zijn we redelijk doorgekomen en wat waren we blij dat Iris kwam. Mama was best een beetje in paniek omdat alles nieuw was, maar Iris heeft haar helemaal gerust kunnen stellen.. Ze kwam binnen en er kwam meteen een bepaalde rust in huis.. Ze nam dan samen met papa de zorg over voor Faith zodat mama nog even kon uitrusten.. De rest van de week heeft Iris ons alles uitgelegt en geleerd hoe we het beste met de kleine meid om moesten gaan.. Ze heeft Mama en Papa in de watten gelegt met haar heerlijk fruit cocktails,ook  heeft ze voor ons gekookt.. Wat een Kanjer is die meid.. We zijn haar ontzettend dankbaar voor de bijzondere tijd die we hebben gehad en ze heeft ons ontzettend veel geleerd. Ondanks Iris haar jonge leefdtijd (waar we haar juist op hadden uitgekozen) is zij zeer ervaren en ontzettend betrokken zelfs savonds stond ze nog voor ons paraat... 

Liefs, Papa, Mama en Faith

Papa, Mama en Faith

Januari 2018

Lieve Iris,

 

Via vrienden van ons, die eerder al erg goede ervaringen hadden met jou als kraamhulp, hebben we contact met je opgenomen. Na een erg fijn intakegesprek waren we verheugd om jou te kunnen inhuren als kraamhulp. Je bent een hele betrokken, lieve, sociale, hulpzame en professionele kraamverzorgster. We hadden een goede klik met elkaar en het voelde direct vertrouwd. Je hebt ons heel veel geleerd en dankzij jou hebben we een hele fijne kraamtijd gehad. Bedankt voor de heerlijke fruithapjes en bietjes. We willen je dan ook bij alle toekomstige ouders aanbevelen.

 

Veel liefs Tim, Manon & Norah.

Tim, Manon en Norah

November 2017

Lieve iris,

 

Wat ben jij een vrolijk, zorgzaam en lief mens!!

Dankzij jou hebben wij een heerlijke kraamweek gehad! Ik ben een type dat snel weer door wil gaan, maar jij trapt wel op de rem..

Je hebt ons verwend en onze 4 jaar oude dochter werd ook zeker niet vergeten! Fijn om te zien dat je haar er ook zo bij betrekt!

Wij willen jou ontzettend bedanken.. het was TOP!!

Liefs Henk en Cindy

en een dikke knuffel van Fende en Djen! 

Henk, Cindy, Fende en Djen

Oktober 2017

Lieve Iris,

Warm werden wij bij ons thuis door jou ontvangen toen we met ons eerste kindje Lenn uit het ziekenhuis kwamen na de bevalling.
Bij het intakegesprek hadden we meteen al een klik en het was daarom ook echt een verrassing dat je de eerste twee dagen bij ons kwam kramen.
Je bent een heel warm, lief, betrokken en professionele kraamverzorgster. En hebben de eerste opstart als heel vertrouwd ervaren samen met jou. Begeleiding bij de borstvoeding en bijvoeding voor onze zoon was zo fijn. Daardoor groeide onze kleine Lenn gelukkig voorspoedig. Zelfs na werktijd bleef je betrokken en vroeg je ons hoe het ging.
Geduldig leerde je ons van alles wat belangrijk is met een pasgeboren baby. En werden we bovendien verwend met lekkere fruitcreaties en ontbijtjes op bed.
Lieve Iris, we willen je nogmaals heel erg bedanken voor deze waardevolle tijd.
Veel liefs,
Kevin&Rose
en natuurlijk een dikke knuffel van Lenn

Kevin, Rose en Lenn

Maart 2017

Wat hebben wij een goede start gemaakt met Myrthe dankzij Iris.

Nadat wij savonds uit het ziekenhuis naar huis mochten stond Iris ook even later voor de deur om te helpen met opstarten.

Dat was echt super fijn.

De dagen die daar opvolgende vlogen voorbij.

We kregen goed uitleg over van alles en nog wat en als er vragen waren konden we die altijd stellen.

Of zoals Iris altijd zei; Als er wat is mag je altijd appen zelfs snachts…

 

Iris, jij bent iemand die met je hart werkt en dat hebben wij gemerkt in de kraamweek .

Je bent een topper en ook erg flexibel.

Wij hebben een hele leuke en gezellige kraamweek met jou gehad en hopen dit volgende keer weer zo te  mogen ervaren.

Bedankt

 

Liefs Marco & Wendy

Wendy, Marco en Myrthe

Mei 2017

Wij hebben een hele fijne ervaring met jou gehad als kraamzorg.

Voor Kaj en mij is Jip ons eerste kindje en hadden dus nog geen ervaring met baby's.  

Jij hebt ons ontzettend veel geleerd in de kraamtijd. Iedere ochtend was ik blij als je er weer was .

Dan konden wij een beetje bijtanken als we een lange nacht gehad hadden, en we kregen een hapje en drankje van je.

Je was ook na werktijd nog bezig met ons of het allemaal goed ging met Jip.

Als we een 2de kindje krijgen hoop ik dat je weer bij ons wilt komen.

Heel erg bedankt en wie weet tot ooit! 

Diebertje en Jip

Januari 2017

Wij hebben Iris leren kennen op de 5e dag van onze kraamweek. En wij kunnen niets anders zeggen, dan dat zij een zeer betrouwbaar, vrolijk en zorgzaam type is.

Toen ik hoorde hoe oud zij was, 24 jaar, twijfelde ik even. Maar haar leeftijd maakt qua zorg geen enkel verschil.

Wellicht is het zelfs als plus punt te noemen.

De dagen dat Iris bij ons was, vlogen voorbij. Ik ben niet de makkelijkste, maar uiteindelijke heeft zij mij zelf kunnen overtuigen, rust ,rust en rust...

Mocht er ooit nog een kindje komen in ons gezin, dan zonder twijfel staat Iris onder speed dial.

Anoniem

Maart 2017

KRAAMZORG DE REGENBOOG

Kraamzorg de Regenboog

ADRESGEGEVENS


06-81580702

VOLG ONS